Wat is Euroclix?

Euroclix kun je zien als een soort online spaarprogramma. Je spaart zogeheten Clix en deze kun je dan voor geld inruilen. Dit geld wordt gewoon op je bankrekening gestort. Makkelijk toch!

Je kunt op verschillende manieren Clix sparen. De makkelijkste manier is om op e-mails te klikken die je van Euroclix ontvangt. Ook kun je Clix vergaren door te winkelen bij webshops. Je moet deze webwinkels dan bezoeken via een link op de Euroclix website. Je ontvang dan een percentage van het aankoopbedrag als Clix.

Verdien met enquêtes

Ook kun je je aanmelden voor het meedoen aan enquêtes. Dit is dé manier om veel Clix te sparen. Je ontvang gemiddeld tussen de 50 tot 100 Clix per ingevulde enquête. Op deze manier is het mogelijk om per maand ongeveer 2000 Clix te sparen. Dit staat gelijk aan 25 euro! Toch weer lekker verdiend!

Dit zijn enkele veelgebruikte manieren op Clix te sparen. Er zijn echter meer manieren om aan Clix te komen. Lees hoe je Clix kunt sparen.

Het uitbetalen van Clix gebeurt aan de hand van een staffel. Met andere woorden: hoe meer Clix je spaart, des te meer je ontvangt per Clix. Bekijk de opbouw van de staffel.

Euroclix uitbetalen staffel
Het geldbedrag dat Euroclix uitbetaalt per gespaarde Clix

Euroclix betrouwbaar? Ja!

Twijfel je eraan of Euroclix een betrouwbare partner is? Euroclix is onderdeel van iFlavours, één van de grootste online spaarprogramma’s van Europa. Uitbetalingen voeren ze spoedig uit en vragen worden snel beantwoord.

> Meld je aan bij Euroclix

Bron uitgelichte afbeelding: Images Money (CC BY 2.0)