Spaar voor goede doelen met Euroclix

Met Euroclix kun je geld sparen voor jezelf en daarmee leuke dingen doen. Ben je iemand die zich graag inzet voor een betere wereld, dan kun je het gespaarde geld natuurlijk ook naar een goed doel van jouw keuze overmaken. Kudos als je dat al doet!

Euroclix maakt het je nu makkelijker om direct je gespaarde/verdiende punten naar een goed doel over te maken. Dit kan bij de marktonderzoeken, de zogenaamde Panelclix. Als je een enquête succesvol hebt doorlopen, verschijnt een keuzelijst waarop je een goed doel kan selecteren naar wie je de punten wilt overmaken.

Je hoeft niet alle clix te doneren. Door middel van een slider kun je zelf het aantal clix bepalen. In bovenstaande screenshot zie je dat je maximaal 50 clix kunt doneren.

Helaas zijn er nog maar 3 goede doelen waaruit je kunt selecteren, namelijk het Wereld Natuur Fonds, CliniClowns en het Leger des Heils. Hopelijk worden dat er in de nabije toekomst snel meer!

Schrijf je nu in bij Euroclix

Nog geen lid van Euroclix? Twijfel niet en meld je nu aan voor het makkelijkste online spaarprogramma van Nederland. Gebruik onderstaande link om je aan te melden. Binnen 2 minuten begin je al met sparen!

Meld je gratis aan bij Euroclix
Geheel vrijblijvend, je kunt je altijd uitschrijven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *