Panelclix stappenplan

Panelclix tips

PanelClix is het gedeelte van Euroclix waar je Clix kunt verdienen door het maken van enquêtes en met het meedoen aan onderzoeken. Waarom zou je dit doen? Omdat dit de meeste Clix oplevert! Lees hieronder bruikbare tips die je helpen om meer Clix te verdienen.

1. Vul al je gegevens in je profiel aan

Vul zo snel mogelijk alle onderdelen van jouw profiel in. Twee redenen om dit te doen: ten eerste worden deze gegevens gebruikt om relevante onderzoeken naar je te sturen en ten tweede kun je maandelijks 5.000 Clix winnen als je profiel voor 100% is ingevuld.

Vul je Panelclix profiel aan tot 100%
Vul je Panelclix profiel aan tot 100%

2. Check regelmatig Panelclix

Er zijn 2 manieren om mee te doen aan onderzoeken (indien je je profiel hebt aangevuld). Je krijgt e-mails met verzoeken voor enquetes óf je kunt zelf naar de Panelclix website gaan om te kijken of er onderzoeken voor je klaar staan. Wees er wel snel bij, want het maximale aantal deelnemers aan een onderzoek wordt snel bereikt en dan vis je achter het net!

Ik raad je aan om regelmatig de website te bezoeken, zo ongeveer 1 x per uur. Op deze manier is er weinig kans dat je een onderzoek mis loopt. Een stukje software die je hierbij kan helpen is Tab Snooze. Dat is een extensie voor Chrome dat een webpagina weer opent na een verloop van tijd (bijvoorbeeld een uur).

> Panelclix tip: Tab Snooze

Vergeet ook je smartphone niet! Zet een link naar Panelclix op je homescreen. Zo kun je onderweg ook checken of er enquêtes voor je klaar staan!

3. Panelclix notificatie op je smartphone

Laat je Panelclix e-mails naar je normale inbox sturen (dus niet naar een aparte map filteren). Als je e-mailaccount gekoppeld is aan je smartphone, ontvang je dus ook een melding (notificatie) wanneer een nieuw verzoek voor een enquête binnen is gekomen. Op deze manier ben je er dus snel bij!

Panelclix notificatie op je smartphone
Panelclix notificatie op je smartphone

4. Vul de Panelclix enquêtes eerlijk in

Probeer niet de boel te bedonderen en zomaar de onderzoeken lukraak invullen. Ga dus niet at random antwoorden geven. Het komt nog wel eens voor dat er controlevragen worden gesteld.

Panelclix controlevraag
Panelclix controlevraag

Indien je bij een controlevraag het verkeerde antwoord geeft, word je uit het onderzoek gegooid en kun je naar je Clix fluiten. Eventueel word je misschien uitgesloten voor andere onderzoeken en enquêtes. Je bent gewaarschuwd!

Nog een controlevraag vanuit Panelclix
Nog een controlevraag vanuit Panelclix

5. Heb geduld!

Het komt vaak voor dat er een periode is wanneer je geen enkele onderzoek te doen krijgt. Dat kan best wel irritant zijn, zeker als je in de periode ervoor veel Clix hebt verdiend met Panelclix. Het enige advies is hier: heb geduld! Blijf Panelclix checken voor nieuwe onderzoeken en houd je mailbox in de gaten. In onderstaande voorbeeld heb ik zelf een Panelclix-loze periode van 9 dagen (9 – 18 april) gehad!

Negen dagen zonder Panelclix! Heb geduld...
Negen dagen zonder Panelclix! Heb geduld…

Gelukkig waren de enquêtes na de ‘droge periode’ wat groter, dus verdiende ik er veel Clix mee terug!

Meer tips

Wanneer ik meer tips ontdek, zal ik deze hier delen met jullie!

Schrijf je nu in bij Euroclix

Twijfel niet en meld je nu aan voor het makkelijkste online spaarprogramma van Nederland. Verdien dus geld met het invullen van enquêtes en het meedoen aan onderzoeken. Gebruik onderstaande link om je aan te melden. Binnen 2 minuten begin je al met sparen!

Meld je gratis aan bij Euroclix Geheel vrijblijvend, je kunt je altijd uitschrijven

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van mijn PanelClix tips? Volg me dan ook op Twitter: @NuExtraGeld.