Is Euroclix betrouwbaar?

Is Euroclix betrouwbaar?

Veel mensen die van plan zijn om zich in te schrijven bij Euroclix vragen me vaak of Euroclix wel een betrouwbare partij is. Ik weet dat het bedrijf al meer dan 15 jaar bestaat. In Nederland exploiteert EuroClix het grootste online spaarprogramma met meer dan 500.000 leden verdeeld over verschillende landen.

Persoonlijk geen klachten

Persoonlijk heb ik ook nooit klachten gehad over Euroclix. Uitbetalingen worden snel uitgevoerd (gewoon op je eigen bankrekening) en vragen worden per e-mail snel beantwoord door de mensen van de helpdesk. Een keer duurde een toekenning van gespaarde Clix erg lang, maar dit lag bij de verkoper waar ik de desbetreffende spullen gekocht had.  De verkopers moeten namelijk de transacties goed- of afkeuren. Dit ligt niet bij Euroclix.

Euroclix betrouwbaar? Deze Facebookers zeggen van wel!

Twijfel je nog steeds over deelname aan Euroclix? Laat je dan overtuigen door de vele positieve reviews op Facebook. Zie enkele reacties hieronder.

Reviews op Facebook over Euroclix
Reviews op Facebook over Euroclix

Schrijf je nu in bij Euroclix

Twijfel niet en meld je nu aan voor het makkelijkste online spaarprogramma van Nederland. Gebruik onderstaande link om je aan te melden. Binnen 2 minuten begin je al met sparen!

> Meld je aan bij Euroclix

Bron uitgelichte afbeelding: Kalyan Kanuri (CC BY-SA 2.0)