Online geld verdienen met Euroclix

Hoe verdien je Clix bij Euroclix?

Er zijn verschillende manieren om bij Euroclix zogenaamde Clix te verdienen. Ik zet ze hieronder even overzichtelijk onder elkaar.

E-mails openen

De eerste en makkelijkste manier om Clix te verdienen is om op e-mails te klikken die Euroclix naar je stuurt. Hierin wordt meestal een product of dienst in de etalage gezet en door op de link te klikken die in de e-mail staat wordt je naar een landingspagina geleid van de desbetreffende adverteerder.

E-mails van Euroclix
E-mails van Euroclix

Voor het klikken op e-mails ontvang je 1 Clix per klik. In 2015 heb ik in totaal 540 Clix op deze manier verdiend. Dat is dus zeker geen vetpot en hiermee haal je niet veel geld binnen.

Online winkelen via Euroclix

Euroclix doet ook aan zogenaamde cash-back. Als je via de website van Euroclix een webwinkel bezoekt en daar een aankoop doet, krijg je een percentage van het aankoopbedrag in Clix terug gestort. Als je sowieso al veel online winkelt, kun je hier in ieder geval wat terug verdienen.

Er zijn veel webwinkels bij Euroclix aangesloten. Retailers als Bol.com, Zalando en onder andere Wehkamp, maar ook bezorgservice Thuisbezorgd. Ook kun je geld terug verdienen bij de aankoop van verzekeringen en bij het boeken van reizen en tickets. In 2015 heb ik op deze manier 7217 Clix verdiend.

Online enquêtes invullen

Deze manier levert, in mijn geval, de meeste Clix op. Je kunt je bij Euroclix opgeven om mee te doen aan enquêtes en onderzoeken (PanelClix). Je vult enkele persoonlijke kenmerken in (hiervoor krijg je ook Clix) en daarna krijg je via de e-mail verzoeken binnen om mee te doen aan deze online enquêtes. Ook kun je sporadisch de website checken of daar onderzoeken klaar staan waaraan je kan meedoen.

Als je tijd hebt om vaak de website te checken, is de kans groot dat je vaak mee kan doen aan deze enquêtes. Dan kan de teller aardig oplopen! In 2015 heb ik met online enquêtes in totaal 11.015 Clix verdiend. Dat had meer kunnen zijn, gezien ik pas in maart van dat jaar had ingeschreven voor de enquêtes. Lees meer Panelclix tips.

Zoeken via vinden.nl

Door het gebruik van de zoekmachine vinden.nl kun je ook Clix verdienen. Elk uur dat je actief bent geweest op Vinden.nl spaar je 1 Clix. Dagelijks kun je tot maximaal 14 Clix sparen door gebruik te maken van de zoekmachine.

Lotteryclix en Luckyclix

Je kunt ook je geluk beproeven. Bij Lotteryclix kun je elke dag een lotnummer activeren. Aan het eind van de week vindt dan een trekking plaats. Met elk geactiveerd lot (dus maximaal 7 loten) kun je Clix winnen. De hoofdprijs is 500 Clix.

Bij Luckyclix kun je al verdiende Clix inzetten om sneller meer Clix te vergaren. Hoe werkt dit? Bij inzet van 100 Clix ontvang je 10 credits voor de Jackpot. Je kunt dan 10x aan de hendel trekken en je weet direct of je een prijs hebt gewonnen. Je kunt maximaal één keer per maand meespelen. Je moet dus wel Clix inzetten, maar de hoofdprijs is maar liefst 100.000 Clix!

Sportclix

Met het voorspellen van de uitslag van voetbalwedstrijden of Formule 1 races kun je ook Clix winnen. Inzet is hierbij 100 Clix en de uitslag bepaalt hoeveel Clix je wint.

Andere leden werven

Je kunt ook nieuwe leden voor Euroclix werven (de reden van deze website haha). Hiermee verdien je per aanmelding 150 Clix. Wat nog interessanter is, is dat je ook 10% verdient van de Clix die jouw aangeleverde leden verdienen. Op deze manier verdien je Clix zonder er zelf iets voor te doen!

Meld je nu aan bij Euroclix

Twijfel niet en meld je nu aan voor het makkelijkste online spaarprogramma van Nederland. Gebruik de knop in de blauwe balk bovenaan de pagina of onderstaande link om je aan te melden. Binnen 1 minuut begin je al met sparen!

> Meld je aan bij Euroclix

Bron uitgelichte afbeelding: r. nial bradshaw (CC BY 2.0)