Wat verdiende ik in juni met Euroclix?

Als je een wat drukkere maand hebt, met werk of familie, zie je dit meteen terug in je Euroclix resultaten. Omdat je minder tijd hebt om de vragenlijsten van Panelclix (online onderzoek) in te vullen, spaar je hiervoor veel minder Clix dan je zou willen.

Dit was ook het geval bij mij in de maand juni. Gelukkig was er wel een andere spaarmogelijkheid die zich nu al een beetje laat uitbetalen…

Hieronder mijn overzicht van de maand juni. Zoals gezegd een lage score: in totaal nog geen 2000 Clix, wat toch de laatste maanden ongeveer mijn gemiddelde was.

EuroClix overzicht april 2016
EuroClix overzicht april 2016

Bekijk het positief

Gelukkig zie ik ook wat positieve dingen aan het Euroclix overzicht van de vorige maand. De mogelijkheden ‘Aanbrengen nieuwe leden’ en ‘10% van de Clix die jouw vrienden hebben verdiend’ hebben resultaat opgeleverd, ook al is dit nog niet erg veel.

Voor de nieuwe Euroclix-leden die zich inschrijven via deze website, ontvang ik Clix. Om precies te zijn 150 Clix per nieuw aangemeld lid. Zonder al teveel aandacht voor deze site, krijg ik toch genoeg verkeer waaruit nieuwe aanmeldingen voor Euroclix binnen komen. Daar ben ik dus blij mee…

Anderen ontvangen Clix, maar jij ook

Van de Clix die de leden, die via mijn website zijn aangemeld, sparen, ontvang ik ook nog 10%. Op de lange termijn, indien ik nog veel leden kan aanvoeren, zal dit aantal ook groeien. Hoe meer zij sparen, des te meer Clix ik dus ook ontvang! 🙂

Deze mogelijkheden zijn er voor elke lid van Euroclix. Dus schroom niet om een website te beginnen of jouw aanmeld-link via bijvoorbeeld social media te delen. Je kunt er alleen maar mee winnen… vooral als je naar de lange termijn kijkt!

Schrijf je nu in bij Euroclix

Twijfel niet en meld je nu aan voor het makkelijkste online spaarprogramma van Nederland. Gebruik onderstaande link om je aan te melden. Binnen 2 minuten begin je al met sparen!

Meld je gratis aan bij Euroclix   Geheel vrijblijvend, je kunt je altijd uitschrijven

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van mijn Euroclix tips? Volg me dan ook op Twitter: @NuExtraGeld

Bron uitgelichte afbeelding: skyseeker (CC BY 2.0)