Clix Weekend Euroclix

Verdien meer Clix in het weekend

Maak je gebruik van Euroclix bij het online winkelen? Goed zo, hiermee verdien je altijd geld terug met je aankopen. Een tip: het kan lonen om op het weekend te wachten voordat je een aankoop doet. Veel aanbieders en online winkels bieden dan namelijk meer Clix aan, soms wel het dubbele aantal! Euroclix noemt dit Clix Weekend

Online retailers en webshops werken bijna altijd met wekelijke targets. Aan het einde van de week willen ze cashback partijen, zoals Euroclix, wat meer bieden met de hoop uiteindelijk ook meer te verkopen om het wekelijkse target te halen. Hier profiteer jij als lid van Euroclix dus ook van!

Wachten op Clix weekend

Als je geen haast hebt met het ontvangen van je bestelde goederen, kun je dus het beste even tot het weekend wachten voordat je een bestelling doet. Check dan je e-mail om te zien of er een bericht is binnen gekomen over Clix Weekend. Een voorbeeld:

Clix Weekend E-mail
Clix Weekend E-mail

In bovenstaand voorbeeld bieden Bol.com en Wehkamp.nl dus het dubbel aantal Clix aan dan normaal! Als je hier rekening mee houdt, verdien je dus per bestelling veel meer geld terug.

Check Facebook

Ook op de Facebook pagina van Euroclix worden deze tijdelijke acties gecommuniceerd. Like daarom de pagina om geen weekendaanbieding te missen. Dit ziet er dan zo uit:

Clix Weekend op Facebook
Clix Weekend op Facebook

Hierboven een voorbeeld van onder meer Booking.com. In plaats van 1,5% in Clix, ontvang je 3% bij een hotelboeking. Bij reis- en hotelaanbieders als deze zijn er vaak wat grotere bedragen gemoeid. Het bedrag dat je terug ontvangt, is dus ook een stuk groter…

Dus kan je nog even wachten met bestellen of boeken? Als je het treft, biedt de webshop waar je wilt bestellen in het weekend veel meer Clix terug bij je aankoop. Wie niet wacht, wie niet wint! 🙂

Schrijf je nu in bij Euroclix

Nog geen lid van Euroclix? Twijfel niet en meld je nu aan voor het makkelijkste online spaarprogramma van Nederland. Gebruik onderstaande link om je aan te melden. Binnen 2 minuten begin je al met sparen!

Meld je gratis aan bij Euroclix   Geheel vrijblijvend, je kunt je altijd uitschrijven

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van mijn Euroclix tips? Volg me dan ook op Twitter: @NuExtraGeld

Bron uitgelichte afbeelding: Michael Allen Smith (CC BY-SA 2.0)