Euroclix geld

Ik verdiende met Euroclix € 330 in één jaar

Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met Euroclix. Ik was op zoek naar iets waarmee ik relatief makkelijk een zakcentje kom verdienen. Ik was de vele cowboyverhalen van ‘Word snel rijk’ op internet zat en probeerde iets te vinden dat niet veel moeite zou kosten.

Lange adem

Ik wist dat Euroclix iets van de lange adem zou zijn. Ik winkelde sowieso al veel op internet, dus waarom zou ik via Euroclix hier niet een klein percentage van terug verdienen? Ik berekende dat ik ongeveer in een jaar 75 tot 100 euro zou terugverdienen. Niet echt heel veel.

Maar ‘Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd‘ is me altijd aangeleerd, dus wanneer ik dit bedrag relateerde aan iets tastbaars (uit eten, maand zorgverzekering etc.) vond ik het wel waard om hieraan mee te doen.

Meedoen met onderzoeken = meer Clix

Na enkele maanden begon ik ook Panelclix te ontdekken. Ik deed steeds meer mee met onderzoeken en kwam erachter dat ik hiermee veel meer Clix zou verdienen dan met het online winkelen. Uitendelijk kwam ik toch uit op een redelijk bedrag.

Overzicht van Euroclix
Overzicht van Euroclix

Zoals je hierboven ziet, heb ik via Euroclix een bedrag van € 330,- uitgekeerd gekregen. Dit heb ik in iets meer dan een jaar bij elkaar gespaard. Dat is toch erg mooi meegenomen. Ik hoefde hiervoor alleen bij het online winkelen via de website van Euroclix te gaan en online enquêtes invullen. Ik zit toch vaak achter de computer, dus dat laatste is geen belasting voor mijn tijdsbesteding.

Overzicht van mijn bank
Overzicht van mijn bank

Jaarlijks veel verdienen

Ik denk dat het voor iedereen mogelijk is om jaarlijks een bedrag van € 250,- tot € 300,- te verdienen via Euroclix. Zeker als je sowieso al veel online winkelt en tijd over hebt om af en toe een onderzoek te doen. Lees mijn tips om je een beetje op weg te helpen!

> Euroclix tips
> Panelclix tips

Schrijf je nu in bij Euroclix

Twijfel niet en meld je nu aan voor het makkelijkste online spaarprogramma van Nederland. Gebruik onderstaande link om je aan te melden. Binnen 2 minuten begin je al met sparen!

> Meld je aan bij Euroclix

Bron uitgelichte afbeelding: Images Money (CC BY 2.0)