Clix assistent

EuroClix cashback tip: de Clix Assistent 

Vorige week is er een nieuwe handige toepassing uitgekomen voor alle Euroclix cashback spaarders. Met de Clix Assistent is het nu nog makkelijker om Clix te verdienen met online winkelen.

Voorheen moest je eerst de website van Euroclix bezoeken en via een link naar je gewenste webwinkel of website gaan. Dit moest je natuurlijk niet vergeten, want alleen hierdoor kon je Clix sparen. Met de Clix Assistent is dit niet meer nodig!

De Clix Assistent is een toevoeging voor je browser. Op dit moment is deze beschikbaar voor Chrome en Firefox. Installeren is heel eenvoudig, bezoek onderstaande pagina voor jouw browser en download en/of installeer het programmaatje.

  1. Firefox browser
  2. Chrome browser

Check de kleur

Na installatie van de extensie, verschijnt het EuroClix icoon rechtsboven in de browser. Deze is nu nog grijs. Als de Clix Assistent actief is en je bezoekt een website waar Clix te verdienen valt, zal het Euroclix icoontje in de browser van kleur veranderen. Deze wordt oranje.

Clix assistent met oranje knop
Het Euroclix icoon wordt oranje

Als je dan op ‘Nu Clix verdienen’ klikt, zal het icoontje groen worden. Dit betekent dat de website nu weet dat je van Euroclix spaarprogramma bent. Eventueel zie je ook hoeveel Clix je kunt verdienen bij die website.

Clix assistent met groene knop
Het Euroclix icoon wordt groen

Clix Assistent: simpel sparen

Winkel gewoon verder en reken zoals normaal af. De Clix zullen dan aan het spaarbedrag van jouw account toegevoegd worden. Het is echt zo simpel!