In 2017 verdiende ik € 350,- met Euroclix! Een overzicht…

Een mooie feature van Euroclix is dat je maandelijks een overzicht in je e-mail ontvangt waarin de ontvangen clix worden weergegeven. Hiermee kan ik hier een maandelijks overzicht laten zien van wat ik in 2017 aan clix heb verdiend.

Overzicht Euroclix 2017
Overzicht Euroclix 2017

In één jaar € 350,- op de bankrekening

Als je alle maanden bij elkaar optelt, kom je op een totaal van 22.909 clix. Met het staffelsysteem bij uitbetaling (meer clix in één keer laten uitbetalen, levert meer op) kom je  op de meest efficiënte manier uit op € 350,-, namelijk een uitbetaling bij 20.000 clix (325,-) en 2.000 clix (25,-).

Euroclix uitbetalen staffel
Het geldbedrag dat Euroclix uitbetaalt per gespaarde Clix

Clix opsparen loont!

Zoals je in het overzicht ziet kan het aantal verdiende clix per maand flink schommelen. In juli verdiende ik 3669 clix, maar in april verdiende ik slechts 1049 clix. Gemiddeld verdiende ik per maand iets meer dan 1900 clix. Zou je dus voor een bijna maandelijkse uitbetaling gaan bij 2000 clix, heb je in één jaar € 300,- uitbetaald gekregen. Het loont dus om je clix op te sparen voordat je deze laat uitbetalen. In dit voorbeeld dus maar liefst 25%!

Voornemen 2018: Euroclix opsparen

Ben je nieuw bij Euroclix of moet je nog beginnen? Laat dit dan een goed voornemen zijn voor het nieuwe jaar: Laat je verdiende clix niet meteen uitbetalen, maar spaar deze op voor een hogere inruilwaarde of indexkoers. Op deze manier verdien je toch weer iets meer! Met het gespaarde bedrag van een jaar kun je toch weer leuke dingen doen. Vliegtickets naar een bestemming in Europa kopen of een luxe weekendje weg…

Schrijf je nu in bij Euroclix

Nog geen lid van Euroclix? Twijfel niet en meld je nu aan voor het makkelijkste online spaarprogramma van Nederland. Gebruik onderstaande link om je aan te melden. Binnen 2 minuten begin je al met sparen!

Meld je gratis aan bij Euroclix   Geheel vrijblijvend, je kunt je altijd uitschrijven

Bron uitgelichte afbeelding: Jdmoar (Public domain)