Euroclix tips

Euroclix tips

Het vergaren van Clix bij Euroclix is vaak een kwestie van geduld en vastberadenheid. Het aantal gespaarde Clix zal vooral in het begin wat langzaam oplopen, maar als je volhoudt en ook vaker de online enquêtes via PanelClix invult, zal de teller sneller oplopen.

Om je hierbij te helpen, heb ik hieronder enkele Euroclix tips opgeschreven. Hopelijk heb je er wat aan en zul je hiermee sneller je Clix bij elkaar sparen!

Ter info: voor de enquêtes via Panelclix heb ik een aparte pagina gemaakt. De werkzaamheden hiervoor zijn toch anders dan het sparen van Clix via Euroclix.

1. Heb een doel (of aantal Clix) voor ogen

Stel voor jezelf vooraf een doel voor ogen. Dit kan zijn een geldbedrag in kontanten, bijvoorbeeld 10, 25 of 50 euro, of een geldbedrag voor een bepaalde product of dienst, bijvoorbeeld 100,- voor een nieuwe tablet of 200,- voor een vliegtuigticket. Hiermee maak je het sparen tastbaar en weet je waarvoor je het doet.

Neem hierbij de uitbetalingsstaffel van Euroclix als leidraad. Als je het doelbedrag hebt bereikt, laat dit dan ook meteen uitbetalen. En stel jezelf weer meteen een nieuw spaardoel!

2. Gebruik een apart e-mailadres

Maak een apart e-mailadres aan voor de e-mails die je van Euroclix ontvangt. Op deze manier behoud je het overzicht in je ‘standaard’ inbox en wordt deze dus niet overspoeld.

Je kunt natuurlijk ook je ‘standaard’ e-mailadres gebruiken als je dit wilt. Maak dan wel gebruik van filters of regels om Euroclix-mailtjes automatisch naar een aparte map te verplaatsen.

3. Online shoppen? Check Euroclix

Ga je iets kopen bij een webwinkel? Check dan altijd of je via Euroclix cash-back ontvangt. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer je deze Clix misloopt. Zeker als je een dienst af- of oversluit, moet je dit niet vergeten. Denk hierbij aan verzekeringen of (telecom)abonnementen. Het aantal Clix die je hiervoor ontvangt, is meestal hoog!

4. Voeg je favoriete webwinkels toe als ‘Euroclix’ bladwijzer

Waarschijnlijk heb je vaste webwinkels waar je vaak aankopen doet. Voeg deze nu via Euroclix als bladwijzer toe aan je browser. Op deze manier loop je nooit meer je Clix mis als je daar wat bestelt. Kijk hieronder hoe je dit instelt:

Euroclix bladwijzer

5. Installeer de Clix Assistent

De Clix Assistent is een toevoeging (extensie of add-on) aan je browser. Met dit programmaatje verschijnt er een icoon in je browser wanneer je een website bezoekt waar Clix te verdienen valt. Als je dan hier op klikt weet de desbetreffende website dat je meedoet aan het Euroclix spaarprogramma. Dit maakt het sparen van Clix nóg makkelijker!6. Zoeken via vinden.nl

De zoekmachine vinden.nl geeft Clix op basis van zoekopdrachten via hun site. Elk uur dat je actief bent geweest op Vinden.nl spaar je 1 Clix. Dagelijks kun je tot maximaal 14 Clix sparen door gebruik te maken van deze site. Dat is dus voor een maand van 31 dagen een maximum van 434 Clix. Het loont dus om via vinden.nl te zoeken.

Tip: voeg vinden.nl toe aan je favorieten of als bladwijzer in je browser, zodat je deze site makkelijk snel kan benaderen.

7. Vergeet Lotteryclix niet

Elke dag kun je je inschrijven voor een wekelijkse loterij. Hierin kun je per week maximaal 500 Clix winnen. Het is zeker geen vetpot, maar zonde als je deze kans laat liggen.

Lotteryclix
De clix die je krijgt bijgeschreven via Lotteryclix

8. Ga niet in op zogeheten Euroclix hacks

Er zijn talloze websites of filmpjes (YouTube) die beweren een hack of slimmigheidje te kennen om meer Clix te verdienen. Ga hier niet op in en/of gebruik niet hun methoden! Dit zijn gewoon trucks om verkeer/views te krijgen en zij hopen hiermee aanmeldingen te krijgen via hun account.

Bedenk nou zelf: als jij een manier wist om in korte tijd een ongekende hoeveelheid Clix zou kunnen vergaren, dan ga jij dit toch ook niet aan iedereen vertellen? Dus gebruik je gezonde verstand en probeer altijd op een eerlijke manier je Clix te verdienen.

Tegelwijsheid

In het kort moet je gewoon altijd Euroclix in je achterhoofd houden als je op internet bezig bent. Wees alert op kansjes om Clix te verdienen en probeer structureel te sparen. Met het invullen van enquetes via Panelclix zul je zien dat het vergaren van Clix veel sneller gaat.

Ongeacht het aantal Clix dat je hebt, moet je vooral de volgende wijsheid nooit uit het oog verliezen: ‘Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd’. De eerste uitbetaling, ook al is deze misschien maar 10,-, geeft je (licht) euforisch gevoel. Met bovenstaande Euroclix tips moet het zeker gaan lukken!

Schrijf je nu in bij Euroclix

Twijfel niet en meld je nu aan voor het makkelijkste online spaarprogramma van Nederland. Gebruik onderstaande link om je aan te melden. Binnen 2 minuten begin je al met sparen!

→ Meld je gratis aan bij Euroclix   Geheel vrijblijvend, je kunt je altijd uitschrijven

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van mijn Euroclix tips? Volg me dan ook op Twitter: @NuExtraGeld

Bron uitgelichte afbeelding: rachaelvoorhees (CC BY 2.0)