Cashback via Euroclix

Cashback bij Euroclix

Eén van de manieren om Clix (en dus geld) te verdienen bij Euroclix is door middel van cashback. In dit artikel zal ik uitleggen wat cashback precies is en waarom je hiermee veel geld kunt terugverdienen bij het online winkelen.

Cashback betekent letterlijk ‘geld-terug’. Het werkt zo: Als je via een cashback website (zoals Euroclix) een online winkel bezoekt en je doet daar een aankoop, dan ontvangt die website een commissie. Een deel van dat bedrag keert die website dan aan jou uit. Simpel toch?

Stap voor stap cashback bij Euroclix

  1. Schrijf je in bij Euroclix als je dit nog niet gedaan hebt.
  2. Log in bij Euroclix.
  3. Zoek op de website van Euroclix een webwinkel waar je een aankoop wilt doen. Heel belangrijk: klik dan op de link die Euroclix je aanbiedt. Je wordt dan naar de webshop geleid.
  4. Winkel en reken af. Automatisch wordt het cashback bedrag in Clix op jouw tegoed bijgeschreven.

Als je dus online gaat winkelen, check dan op de website van Euroclix of de webshops die je wilt bezoeken cashback aanbieden. Op deze manier verdien je makkelijk en simpel een deel van je aankoopbedrag terug.

Webshops en andere websites

Bij vele bekende en grote webshops kun je cashback krijgen via Euroclix, denk hierbij aan Bol.com, Zalando, Wehkamp, de Bijenkorf of Media Markt. Maar ook reisaanbieders bieden geld terug: onder andere Booking.com, Expedia en Cheaptickets.nl. Discount- of aanbiedingspartijen als iBood en Groupon doen hier ook aan mee.

In de lijst van aangesloten webshops en websites zullen zeker aanbieders zijn waar jij (vaak) winkelt. Wees dus slim en geen dief van je eigen portemonnee en verdien geld terug door van deze mogelijkheid gebruikt te maken.

Kortingscode via Euroclix

Op Euroclix worden ook kortingscodes aangeboden voor verschillende bekende webshops. Als je hiervan gebruik maakt, heb je dus 2x voordeel: korting via de code én cashback!

Begin nu

Dus waar wacht je op? Meld je gratis aan bij Euroclix (zie de knop in de blauwe balk boven of klik op onderstaande link) en begin meteen met sparen!

Meld je gratis aan bij Euroclix   Geheel vrijblijvend, je kunt je altijd uitschrijven